Hae sivustoltamme

Oiva Palvelut

OIVA ELINKAARIPALVELU

 

Uudenlainen ja nykyaikainen tapa hankkia, hallinnoida ja kierrättää kalusteita.

 
 

Suunnittelu - kuljetus - seuranta - takuu - huolenpito - kierrätys - vastuu

 

Sisustusta täydentäviä ratkaisuja ja ideoita. Kalusteita toimitettaessa laadun seuranta, käyttöönottotarkastukset, käyttökoulutus. Tuotteillamme on tuotekohtaiset tehdastakuut. Haluamme huolehtia toimittamistamme kalusteista myös takuuajan jälkeenkin, Oiva-elinkaaripalvelumme avulla.

Jos tarvitsette suunnitteluapua, kuljetuspalveluja, tilata tuotteita lisää, tilata huoltokunnostuksen tai kierrättää ostamanne kalusteet, nykyaikaisen Oiva-elinkaaripalvelusopimuksen avulla tämän on mahdollista sekä ekologista.

Kankaiden lisätilaukset, uusimiset, materiaalien pesu- ja puhdistusohjeet, kasausohjeet, varaosat, huoltokunnostukset sekä muut mahdolliset jälkitoimenpiteet.

 
 

Yritysarvot

 
 

Visio

 

Visiommeon kehittyä luotettavana alansa kotimaisena toimijana ja kehittää laadukkaita, toimivia ja esteettisiä kalusteratkaisuja asiakkailleen.

 

Missio

 

Missiomme on tuottaa asiakaslähtöistä, laadukasta kotimaista kokonaisvaltaista palvelua.

 

Toimintatapa

 

Suunnittelusta - toteutukseen, toimitusvarmuudella pitkän linjan kaluste-alan näkemystä ja kokemusta käyttäen.

 

Ekologisuus

 

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää. Huomioimme kaikessa toiminnassamme ympäristövaikutukset. Tämä tarkoittaa niin raaka-aineiden valintaa, valmistusta kuin asennustakin. Mm. pakkausmateriaalien kierrätys on toteutettu huolellisesti ja asianmukaisesti.

 
 

Tarina / Historia

 
 

Yritystoiminnan tarinan juuret juontavat vuoden 1993 kevääseen, jolloin Vesa Lipsanen (23v.) perusti ensimmäisen huonekalualan yrityksensä, Kalustepiste Vesa Lipsanen Ky:n Juvalle, Itä-Suomeen. Oltuaan vuodesta 1990 kalusteliikkeessä myyjänä. Suomen nuorimpana ISKU, ASKO ja Laulumaa ketjujen-kauppiaana aloittanyt yrittäjä sai hyvillä tavarantoimittajasopimuksilla sekä luotettavalla ja oivallisella palvelulla hyvän jalansijan Juvalla,lähialueilla sekä mm. pääkaupunkiseudulla.

Tuotevalikoimiin tulivat kotikalusteiden lisäksi heti myös toimistokalusteet sekä aurinkosuojatuotteet ja 2000-luvun alkupuolella ensimmäiset kotimaiset seniori-kalusteet.

Yritystoiminta laajeni, yhtiömuoto muuttui osakeyhtiöksi, työllistäen enimmillään viisi henkilöä. Yritys myytiin keväällä 2003, jonka jälkeen Vesa ja osa henkilökunnasta siirtyi Juvan ABC-liikenneasemalta vuokrattuihin 400m2 liiketiloihin.

Idea oli kypsynyt toteutettavaksi. Juvan ABC:lle perustettiin kesällä 2003, ainutlaatuinen Elämysmyymälä Q-point Oy tuottamaan iloa, ohikulkeville matkustajille omaperäisellä, laadukkaalla tuotevalikoimalla sekä hyvällä palvelulla. Työllistäen kesäaikaan seitsemän henkilöä. Elämysmyymälä myytiin 2006 loppuvuodesta, jonka jälkeen Vesa palasi pienen tauon jälkeen kalustealalle.

Toimintaa jatkettiin Kalustemyynti Lipsanen nimellä. Tuotevalikoimissa keskityttiin projektiluonteisesti työergonomian, hoiva-alan ja aurinkosuojatuotteiden myyntiin ja asennuksiin. Hoiva-alan yritysten ja muiden yritysasiakkaiden kanssa alkanyt yhteistyö on jatkunut ja tiivistynyt merkittäväksi toiminta-alueeksi, unohtamatta yksityisasiakkaita.

Yritys muutettiin lokakuuussa 2014 Oiva Palvelut Oy:ksi ja samalla yritykselle on myönnetty Suomen Avainlipun Palvelut-käyttöoikeus.

OIVAPALVELUT.fi / Kalustemyynti.net nettikauppa aloitti toimintansa helmikuussa 2015. Valikoimme nettikauppaamme laadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita, joista meillä on hyviä kokemuksia hoiva-alan ja muiden julkistentilojen asiakkailtamme jo vuosien takaa.

Kehitämme nettikauppaa, yhteistyössä asiakkaidemme ja tavarantoimittajiemme kanssa - nettikauppa on tätäpäivää ja haluamme tehdä sen miellyttäväksi ja helpoksi tavaksi hoitaa ostoksia, nopeilla toimitusajoilla.

Yritystoiminnan perinteitä arvostaen Oiva Palvelut Oy:n kotikunta on edelleen Juva, vaikka toimintaa ohjataan nykyisin Lahdesta käsin, Suomen kalustealan keskittymästä.

Oiva Palvelut Oy on saanut Suomen Asiakastiedon Suomen Vahvimmat AA-luottoluokituksen 2015, 2016, 2018. Vuosi 2017 ja 2018 ovat olleet kasvun vuosia, mallisto on laajentunut ja mm. Etelä-Suomen alueella on ollut voimakasta asiakas kasvua.

2018 tarinaa jatketaan sitkeästi yrittäjyydellä, idearikkaiden ja oivallisin ajatuksin. Sopeutuen nykyajan muutoksiin, katse kohti tulevaisuutta.

 
OIVAPALVELUT.fi - Oivallisia kalusteratkaisuja!
 

Oiva verkkokauppaan

Referenssit