Hae

Hae sivustoltamme

OIVA PALVELUT - Hoivakalusteiden erityisasiantuntija palveluksessasi

Oiva Palvelut - logo

OIVA PALVELUT asiantuntija auttaa sinua henkilökohtaisesti tarvittaessa suunnittelusta toteutukseen niin yksittäisen kestävän hoivakalusteen tai ergonomisen työpisteen kalusteratkaisun valinnassa kuin kokonaisvaltaisen hoivakodin, palvelukodin tai toimiston kalustusprojektin toteutuksessa.

Toimitamme Oivallisia, kodinomaisia ja ergonomisia kalusteratkaisuja yksittäiskappalein tai projektimyyntinä kotiin, hoivakotiin, palvelukotiin ja konttoriin - katso referenssilista toteuttamistamme projekteista tai tutustu Oivapalvelut.fi Facebook sivustoon tai katso kuvat uusimmista kohteista Instagram sivustoltamme.

Palvelemme asiakkaitamme ja tulemme mielellämme esittelemään tuotteitamme sovittaessa myös paikanpäälle. Saat meiltä aina asiantuntevaa neuvontaa ja käyttöösi erinomaisesti soveltuvat tuotteet etkä maksa turhasta. 

Toimitamme tuotteita mannersuomen alueelle yrityksille, erilaisille yhteisöille, hoitolaitoksille, hoivakodeille, palvelukodeille mutta palvelemme mielellämme myös yksityisiä kuluttajia. 

Palvelemme monipuolisesti myös OIVAPALVELUT.fi nettikaupassa niin yksityisasiakkaita kuin yritysasiakkaitakin. 

Voit tilata verkkokaupan kautta tuotteet lähimpään postin / matkahuollon toimipisteeseen, suoraan kotiovelle, konttoriin tai palvelukotiin, voit myös tilata tuotteet OMA-AUTO palveluna (local delivery) paikoilleen asennettuna, koottuina (maksullinen lisäpalvelu) ja käyttövalmiina.

OMA-AUTO kuljetuksen yhteydessä voit tilata meiltä lisäpalveluna myös vanhojen kalusteiden kierrätyspalvelun.  

Verkkokaupasta tilaamasi ostokset voit maksaa helposti tilauksen yhteydessä, mutta käytössämme on myös yrityslaskutus ja edunvalvontalaskutus. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme jos tarvitset lisätietoja monipuolisista laskutus vaihtoehdoistamme. myynti@oivapalvelut.fi

Oivapalvelut.fi - Oivallisia kalusteratkaisuja kotiin ja hoivakotiin. Tehdään yhdessä yhdenvertainen ja esteetön Suomi

Onko käytössäsi toimivat ja hygieniset kalusteet? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous.

Tarkennetaan suunnitelmiasi yhdessä: lähetä sähköpostia myynti@oivapalvelut.fi tai soita +358 50 336 7700 niin keskustellaan.

TILAAJAVASTUU LOGO

Olli Piri

Projektimyynti, kodinomaiset hoivakalusteet, julkitilakalusteet, ergonomiset konttorikalusteet, toimitilat, hoiva- ja palvelukodit

050 336 77 00

myynti@oivapalvelut.fi

olli.piri@oivapalvelut.fi

asiakaspalvelu avoinna MA-PE klo 8-17

Yhteystiedot

Oiva ratkaisut Oy

Ruovedenkuja 1

FI-35300 ORIVESI

Y-tunnus: 3157590-7

Laskutustiedot:

Verkkolaskuosoite / OVT-tunnus: 003731575907

Operaattori: Maventa

Otamme ensisijaisesti vastaan vain verkkolaskuja, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä myynti@oivapalvelut.fi mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja.

Pidätämme oikeudet hintojen ja tietojen oikeellisuuteen ja muutoksiin nettisivuillamme. © Oivapalvelut.fi / Oiva ratkaisut Oy