Hae

Hae sivustoltamme

OIVA PALVELUT - Kalustealan erityisasiantuntija palveluksessasi - Kodinomaiset hoivakalusteet - Seniorikalusteet - Ergonomiset konttorikalusteet

Oiva Palvelut - logo

Autamme sinua henkilökohtaisesti tarvittaessa suunnittelusta toteutukseen niin yksittäisen kestävän hoivakalusteen tai ergonomisen työpisteen kalusteratkaisun valinnassa kuin kokonaisvaltaisen hoivakodin, palvelukodin tai toimiston kalustusprojektin toteutuksessa.

Toimitamme Oivallisia, kodinomaisia ja ergonomisia kalusteratkaisuja yksittäiskappalein tai projektimyyntinä kotiin, hoivakotiin, palvelukotiin ja konttoriin - katso referenssilista toteuttamistamme projekteista tai tutustu Oivapalvelut.fi Facebook sivustoon..

Palvelemme asiakkaitamme ja tulemme mielellämme esittelemään tuotteitamme sopimuksen mukaan myös paikanpäälle, joten saat meiltä aina asiantuntevaa neuvontaa, käyttöösi erinomaisesti soveltuvat tuotteet ja kalusteratkaisut etkä maksa turhasta. 

Toimitamme tuotteita mannersuomen alueelle ja ilman suurta, kiinteää kivijalkamyymälää, pystymme myös hinnoittelemaan tuotteemme kilpailukykyisesti. Palvelemme monipuolisesti myös OIVAPALVELUT.fi nettikaupassa niin yksityisasiakkaita kuin yritysasiakkaitakin. Myymme tuotteitamme yrityksille, erilaisille yhteisöille, hoitolaitoksille, hoivakodeille, palvelukodeille sekä yksityisille kuluttajille.

Voit tilata verkkokaupan kautta tuotteet lähimpään postin / matkahuollon toimipisteeseen, suoraan kotiovelle, konttoriin tai palvelukotiin, voit myös tilata tuotteet OMA-AUTO palveluna (local delivery) paikoilleen asennettuna, koottuina (maksullinen lisäpalvelu) ja käyttövalmiina. OMA-AUTO kuljetuksen yhteydessä voit tilata meiltä myös vanhojen kalusteiden kierrätyspalvelun.  

Verkkokaupasta tilaamasi ostokset voit maksaa helposti tilauksen yhteydessä, mutta käytössämme on myös yrityslaskutus ja edunvalvontalaskutus. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme jos tarvitset lisätietoja laskutus vaihtoehdoistamme- myynti@oivapalvelut.fi

Tehdään yhdessä yhdenvertainen ja esteetön Suomi - Liike on lääkettä - Oivapalvelut.fi - Oivallisia kalusteratkaisuja

Haluatko parantaa kalustustasi? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous.

Tarkennetaan suunnitelmiasi yhdessä: lähetä sähköpostia myynti@oivapalvelut.fi tai soita +358 50 336 7700 niin keskustellaan.

TILAAJAVASTUU LOGO

Olli Piri

Projektimyynti, kodinomaiset hoivakalusteet, julkitilakalusteet, toimitilat, hoiva-ja palvelukodit

050 336 77 00

myynti@oivapalvelut.fi

olli.piri@oivapalvelut.fi

asiakaspalvelu avoinna MA-PE klo 8-16

Yhteystiedot

Laskutusosoite:

Oiva ratkaisut Oy

Ruovedenkuja 1

FI-35300 ORIVESI

Y-tunnus: 3157590-7


Verkkolaskut:

Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus: 003731575907

Operaattori: Maventa


Pidätämme oikeudet hintojen ja tietojen oikeellisuuteen ja muutoksiin nettisivuillamme. © Oivapalvelut.fi / Oiva ratkaisut Oy