Hae

Hae sivustoltamme

Oiva Palvelut - logo

katettu terassi kalustettuna

Visio:

Visiomme on varmistaa että Suomen hoivakodeissa ja jokaisella Suomalaisella on käytössään kodinomaiset kestävät, ergonomiset ja turvalliset arjessa hyvin toimivat kalusteet ja asiakkaidemme aktiivista arkea tukevat apuvälineet

"Tulevina hoivakalusteiden käyttäjinä kalustamme tiloja ja hoivakoteja joihin muuttaisimme itsekin mielellämme"

Missio:

Missiomme on tuottaa asiakkaillemme korkealaatuisia arjessa toimivia kalusteratkaisuja, tarjota asiakkaillemme turvallisia arkea helpottavia apuvälineitä, erinomaista kotimaista palvelua ja tulla tunnetuksi luotettavana erikoiskalustealan innovatiivisena toimijana ja asiantuntijana

Toimintatapa:

Toimimme ratkaisuhakuisella palvelevalla asenteella asiakasta kuunnellen, tarvittaessa projektin tai yksittäisen tuotteen suunnittelusta - valmiiseen toimitukseen, erinomaisella toimitusvarmuudella pitkän linjan toimitila ja erikoiskaluste-alan näkemystä hyödyntäen.

Ekologisuus:

Huomioimme toiminnassamme ekologisuuden ja toimintamme ympäristövaikutukset esimerkiksi seuraavilla tavoilla:
  • Kierrätämme käyttämämme pakkausmateriaalit asianmukaisesti joko uudelleenkäyttämällä tai toimittamalla pakkausjätteet asianmukaisesti kierrätykseen. Pyrimme myös jatkuvasti vähentämään käyttämämme pakkausmateriaalin määrää.
  • Lisäpalveluna toimitamme myös asiakkaidemme vanhat käytöstä poistetut kalusteet asianmukaisesti kierrätykseen.
  • Toimittamamme tuotteet ovat kulutusta kestäviä, pitkäikäisiä ja elinkaarikustannuksiltaan erittäin edullisia, käytössä kuluvat osat ovat myös usein vaihdettavissa tai korjattavissa, joten toimittamiemme tuotteiden tyypillinen elinkaari on pitkä.
  • Huomioimme tuotteidemme elinkaaren ympäristövaikutukset ja pyrimme jatkuvasti löytämään asiakkaillemme uusia vieläkin kestävämpiä ja mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia kalusteratkaisuja.. 

Oivapalveluiden tarina: 

Oivapalveluiden tarinan juuret juontavat vuoden 1993 kevääseen, jolloin 23 vuotias Vesa Lipsanen perusti Juvalle todennäköisesti suomen pienimmän kalustemyymälän  Kalustepiste Vesa Lipsanen Ky:n. Suomen nuorimpana ISKU, ASKO ja Laulumaa ketjujen kauppiaana aloittanyt yrittäjä sai luotettavalla ja asiakaslähtöisellä Oivallisella palvelulla hyvän jalansijan Juvalla, lähialueilla sekä myös pääkaupunkiseudulla.

Liikkeen tuotevalikoimiin kuuluivat kotikalusteiden lisäksi heti myös toimistokalusteet sekä aurinkosuojatuotteet ja 2000-luvun alkupuolella valikoimiin lisättiin ensimmäiset kotimaiset hoivakalusteet ja seniorikalusteet. Yritystoiminnan laajentuessa, yhtiömuoto muuttui osakeyhtiöksi ja yritys työllisti enimmillään viisi henkilöä.

Vuonna 2014 yrityksen nimi muutettiin Oiva Palvelut Oy:ksi ja OIVAPALVELUT.fi / Kalustemyynti.net nettikauppa aloitti seniorikalusteisiin, erikoiskalusteisiin ja erilaisiin ergonomiatuotteisiin keskittyvän toimintansa helmikuussa 2015. Oivapalvelut.fi nettikauppaan kerättiin kattava valikoima laadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita, joista oli kertynyt hyviä käyttäjä kokemuksia hoiva-alalta ja julkitila asiakkaiden toimesta jo vuosien takaa.

Vuosien aikana yrityksen hoivakoti mallisto on laajentunut voimakkaasti erilaisilla erikois huonekaluilla kuten esimerkiksi palveluasumisen erityisvaatimukset huomioivalla kosteussuojatulla OIVA HOIVA sohvalla. Kentältä kertyvän palautteen perusteella pyrimme jatkuvasti laajentamaan valikoimaamme ja löytämään uusia Oivallisia ja innovatiivisia kalusteratkaisuja joilla helpotamme asiakkaidemme arkea ja vähennämme hoivakotien työntekijöiden työkuormaa, Viime vuosina Oivapalveluiden toimittamat tuotteet ovatkin löytäneet paljon uusia käyttäjiä sekä yksityisten kuluttajien parista kuin myös useista yrityksistä, hoivakodeista ja erilaisista palveluasumisen erikois yksiköistä.

OIVAPALVELUT.fi - Oivallisia kalusteratkaisuja kotiin ja hoivakotiin