Hae

Hae sivustoltamme

Oiva Palvelut - logo
Tutustu tuotteisiin nettikaupassamme!

Yksityis-, yritys- ja yhteisöasiakas myynti:

Nettikaupastamme löydät kodinomaiset hoivakalusteet, seniorikalusteet, korotetut tuolit, seniorituolit, tukituolit, korotetut lepotuolit, kosteussuojatut lepotuolit, seniorimitoitetut ja kosteusuojatut sohvat, hoivasängyt, hoitosängyt, hygieniapatjat, erikoispatjat, säkkituolit sisäpussilla, korotetut esteettömät ruokailuryhmät, kodin ja hoivakodin apuvälineet, rollaattorit, korokkeet, jakkarat, antibakteeriset kalusteet ja muut hoivakalusteet kotiin, hoivakotiin, palvelutaloon tai aulatiloihin.

Valikoimissamme myös  kestävät ja tyylikkäät toimistokalusteet, konttorituolit, antibakteeriset aulakalusteet, aktiivituolit, ergonomiakalusteet ja kysymällä vielä paljon lisää.

ONKO KESTÄVIEN JA TURVALLISTEN HOIVAKALUSTEIDEN TAI SENIORIKALUSTEIDEN LÖYTÄMINEN VAIKEAA JA AIKAA VIEVÄÄ? 

Kerro ongelmasi meille tai pyydä meidät käymään, haluamme että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tilaamiinsa tuotteisiin, joten tulemme mielellämme esittelemään tuotteidemme ominaisuuksia myös paikanpäälle.

Toimitamme  projektimyyntinä suurempia eriä kestäviä ja käytössä jo testattuja hoivakalusteita, seniorikalusteita ja ergonomisia konttorikalusteita kotiin, hoivakotiin, palvelukotiin, aulatiloihin tai konttoriin. Toimitamme tuotteita lattiasta kattoon, kaikki helposti yhden luukun periaatteella valintasi mukaan suunnittelusta valmiiseen toteutukseen, pihaan toimitettuna tai valmiiksi paikoilleen asennettuna. Kysy monipuolisista toimitusvaihtoehdoistamme asiakaspalvelustamme myynti@oivapalvelut.fi

Verkkokaupan valikoiman lisäksi toimitamme kodinomaisia hoivakalusteita ja ergonomisia konttorikalusteita myös erikoismitoilla, yksittäiskappaleina, halutulla verhoilulla ja tarvittaessa ratkaisemme kalusteongelmasi aina tuotteen suunnittelusta valmiiseen toteutukseen ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro toiveesi tai pyydä tarjous myynti@oivapalvelut.fi.  

Voit maksaa verkkokaupasta tilaamasi tuotteet vaivattomasti tilauksen yhteydessä, mutta valikoimissamme on myös yrityslaskutus ja edunvalvontalaskutus. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme niin kerromme lisää monipuolisista maksuvaihtoehdoistamme.

Asiakaspalvelumme auttaa ja neuvoo sinua MA-PE klo 8 -16, Puh. 050 336 7700, muina aikoina lähetä kysymyksesi osoitteeseen myynti@oivapalvelut.fi.

Lähetä meille sähköpostia ja pyydä maksuton esittely ja tarjous kalusteista! tai Soita meille ja pyydä meidät käymään!      

KOSTEUSSUOJATUT ANTIBAKTEERISET SOHVAT JA LEPOTUOLIT - KOROTETUT SENIORITUOLIT - ESTEETTÖMÄT RUOKAILURYHMÄT - HYGIENIAPATJAT - SENIORISÄNGYT - HOIVASÄNGYT, HOITOSÄNGYT - TUET JA KOROKKEET - ROLLAATTORIT - LIIKKUMISEN APUVÄLINEET

OIVAPALVELUT.fi OIVALLISIA KALUSTERATKAISUJA

KOROTETUT OSKU LEPOTUOLIT - useita istuinkorkeuksia, ryhdikäs tukeva lepotuoli seniorimitoituksella. Tarvittaessa kosteutta ja likaa hylkivällä irrotettavalla verhoilulla. Vaativaan käyttöön suosittelemme vesipestäviä WetCare-sarjan hoivakankaita:
KOROTETUT OSKU LEPOTUOLIT - useita istuinkorkeuksia, ryhdikäs tukeva lepotuoli seniorimitoituksella. Tarvittaessa kosteutta ja likaa hylkivällä irrotettavalla verhoilulla. Vaativaan käyttöön suosittelemme vesipestäviä WetCare-sarjan hoivakankaitaValikoimissamme mittatilaus lääkekaapit, kestävät esteettömät ruokapöydät, tukituolit, lepotuolit, apupöydät, säätöpöydät suojakotelot, moottorisängyt, hygieniasuojat, erikoiskalusteet. Kerro tarpeesi me autamme.