Hae

Hae sivustoltamme

Oiva Palvelut - logo
Tutustu tuotteisiin nettikaupassamme!

Yksityis-, yritys- ja yhteisöasiakas myynti:

Toimitamme projektimyyntinä kodinomaisia ja käytössä testattuja hoivakalusteita suoraan kohteeseen ja paikoilleen asennettuna.Osa valikoimaan kuuluvista tuotteistamme on myös ostettavissa helposti nettikaupastamme 

Voit maksaa verkkokaupasta tilaamasi tuotteet vaivattomasti tilauksen yhteydessä, mutta vaihtoehtona on myös yrityslaskutus ja edunvalvontalaskutus. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme niin kerromme lisää monipuolisista maksuvaihtoehdoistamme.

Kodinomaisten hoivakalusteiden lisäksi valikoimissamme myös  kestävät ja ergonomiset toimisto- ja aulakalusteet. Valikoimissamme myös antibakteerisia vaihtoehtoja. 

ONKO KESTÄVIEN JA TURVALLISTEN HOIVAKALUSTEIDEN TAI SENIORIKALUSTEIDEN LÖYTÄMINEN VAIKEAA JA AIKAA VIEVÄÄ? 

Kerro ongelmasi meille tai pyydä meidät käymään, haluamme että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tilaamiinsa tuotteisiin, joten tulemme mielellämme esittelemään tuotteidemme ominaisuuksia myös paikanpäälle.

Toimitamme  projektimyyntinä tuotteita lattiasta kattoon, kaikki helposti yhden luukun periaatteella valintasi mukaan suunnittelusta valmiiseen toteutukseen, pihaan toimitettuna tai valmiiksi paikoilleen asennettuna.

Tuotteita saatavissa myös erikoismitoilla ja tarpeen mukaan räätälöitynä. ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro toiveesi tai pyydä tarjous myynti@oivapalvelut.fi.  

Asiakaspalvelumme auttaa ja neuvoo sinua MA-PE klo 8 -17, Puh. 050 336 7700, muina aikoina lähetä kysymyksesi osoitteeseen myynti@oivapalvelut.fi.

Lähetä meille sähköpostia ja pyydä maksuton esittely ja tarjous kalusteista! tai Soita meille ja pyydä meidät käymään!      

OIVAPALVELUT.fi Oivallisia kalusteratkaisuja kotiin ja hoivakotiin

KOSTEUSSUOJATUT SOHVAT JA LEPOTUOLIT - KOROTETUT SENIORITUOLIT - ESTEETTÖMÄT RUOKAILURYHMÄT - HYGIENIAPATJAT - SENIORISÄNGYT - HOIVASÄNGYT - HOITOSÄNGYT - TUET JA KOROKKEET - ROLLAATTORIT . LIIKKUMISEN APUVÄLINEET - RÄÄTÄLÖIDYT ERIKOISKALUSTEET.

KOROTETUT OS
KOSTEUSSUOJATUT ANTIBAKTEERISET SOHVAT JA LEPOTUOLIT - KOROTETUT SENIORITUOLIT - ESTEETTÖMÄT RUOKAILURYHMÄT - HYGIENIAPATJAT - SENIORISÄNGYT - HOIVASÄNGYT - HOITOSÄNGYT - TUET JA KOROKKEET - ROLLAATTORIT . LIIKKUMISEN APUVÄLINEETKU LEPOTUOLIT - useita istuinkorkeuksia, ryhdikäs tukeva lepotuoli seniorimitoituksella. Tarvittaessa kosteutta ja likaa hylkivällä irrotettavalla verhoilulla. Vaativaan käyttöön suosittelemme vesipestäviä WetCare-sarjan hoivakankaita:
KOROTETUT OSKU LEPOTUOLIT - useita istuinkorkeuksia, ryhdikäs tukeva lepotuoli seniorimitoituksella. Tarvittaessa kosteutta ja likaa hylkivällä irrotettavalla verhoilulla. Vaativaan käyttöön suosittelemme vesipestäviä WetCare-sarjan hoivakankaitaValikoimissamme mittatilaus lääkekaapit, kestävät esteettömät ruokapöydät, tukituolit, lepotuolit, apupöydät, säätöpöydät suojakotelot, moottorisängyt, hygieniasuojat, erikoiskalusteet. Kerro tarpeesi me autamme.