Hae sivustoltamme

Palveleva Kivijalka

Lämpimästi Tervetuloa Kauppa & Café Oiva Tunnelmaan

Koe omakohtaisesti kuinka ainutlaatuiset ratkaisumme kohentavat mukavuuttasi, piristävät arkeasi ja helpottavat asumistasi! Tarjoamme siinä määrin yksilöllisiä tuotteita, että niiden Oivallisuus tulee parhaiten tutuksi itse kokeilemalla.

Tervetuloa kokeilemaan tuotteitamme omaan rauhalliseen tahtiin Kauppa & Café Oiva Tunnelmaan, Orivedelle - Tampereen naapuriin. Ihastu Oivallisiin asumisen ja työnteon ratkaisuihin sekä kotimaisiin käsin ja pienteollisesti valmistettuihin sisustus- ja lahjatavaroihin. Tarjoamme miellyttävän ympäristön ja rennon inhimillisen, henkilökohtaisen palvelun.

Pidämme monipuolista valikoimaa Oiva Palveluiden, TidyFire oy:n ja kotimaisten yhteistyökumppaneidemme tuotteita hyllyssä. Moni tuotteista, ja aivan erityisesti kalusteista, tehdään kuitenkin tilauksesta asiakkaalle räätälöitynä. Tarjoamme kokeiltavaksi ja nähtäväksi perustuotevalikoimaa, jonka pohjalta voimme yhdessä räätälöidä juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Voit noutaa meiltä verkkokaupasta tilaamasi tuotteet tai maksaa kortilla tai käteisellä Kauppa & Café Oiva Tunnelmassa. Jos tulet pitkän matkan takaa, niin varmistathan etukäteen asiakaspalvelusta, että juuri sinua kiinnostava tai tilaamasi tuote on Kauppa & Café Oiva Tunnelman varastossa.

Toisinaan järjestämme teemallisia tapahtumia. Lämpimästi tervetuloa!

Sijaintimme, aukioloaikamme ja yhteystietomme

Sijaitsemme lähellä Tampere-Jyväskylä valtatietä [9], Kangasala-Keuruu/Orivesi-Virrat kantatien [58/66] varrella, heti Shell Helmisimpukan takana, osoitteessa Ruovedenkuja 1, 35300 Orivesi.

Olemme avoinna

Ke-To 9-16
Pe 9-18
La 10-18 (kesäkaudella myös su)

Tavoitat meidät aukioloaikoina numerosta: +358 40 1711 676 sekä sivuston chat-toiminnon kautta. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteella kauppa@oivat.fi tai tämän sivun yhteydenottolomakkeella.