Hae

Hae sivustoltamme

PERINTEINEN PUOTI

Oiva Tunnelma palvelee!

Olemme paikalla sovitusti.

Verkkokaupasta tekemäsi tilauksen voit tulla noutamaan paikan päältä, muistathan sopia noutoajan ennakkoon!

Perinteinen puoti - oiVallinen tunnelma

Palvelemme puhelimitse +358 50 53 44 961 ja chatissa. Tavoitat meidät nopeasti myös sähköpostilla myynti@oivapalvelut.fi. Sovi oma, henkilökohtainen aika tuotteeseen tutustumiseen tai tuotteen noutoon.

OIVA PALVELUT palvelee Ma-Pe 9-16 kalusteasioissa, puh: +358 50 53 44 961, sähköposti: myynti@oivapalvelut.fi.

Sijaintimme:

Tampere-Jyväskylä valtatien [9] lähellä, Kangasala-Keuruu/Orivesi-Virrat kantatien [58/66] varrella, Shell Helmisimpukan takana, Ruovedenkuja 1, 35300 Orivesi.

Use this field to display text of any kind, such as standard reply times for inquiries.

Luo oiVallisen viihtyisät ja sujuvat kotiolot - me autamme!

Tule Kauppa & Café Oiva Tunnelmaan Orivedelle ja koe ainutlaatuiset ratkaisumme. Meille sujuva ja turvallinen arki viihtyisässä kodissa on kaiken keskiössä. Asiakkaanamme hyödyt erityisosaamisestamme:

✓ viihtyisä sisustus,
✓ asumismukavuus,
✓ (etä)työergonomia,
✓ turvalliset arkiaskareet,
✓ vaivaton ja siisti takkatuli,
✓ kodinomaiset hoivakalusteet ja
✓ edistyksellinen tulisijateknologia.

Koe omakohtaisesti kuinka ainutlaatuiset tuotteemme kohentavat mukavuuttasi, piristävät arkeasi ja helpottavat asumistasi! Tarjoamme siinä määrin yksilöllisiä ratkaisuita, että niiden oiVallisuus tulee parhaiten tutuksi itse kokeilemalla.

Lämpimästi Tervetuloa Kauppa & Café Oiva Tunnelmaan!

Tule kokeilemaan tuotteitamme omaan rauhalliseen tahtiin Kauppa & Café Oiva Tunnelmaan, Orivedelle - Tampereen naapuriin. Ihastu oiVallisiin asumisen ja työnteon ratkaisuihin sekä kotimaisiin käsin ja pienteollisesti valmistettuihin sisustus- ja lahjatavaroihin. Tarjoamme miellyttävän ympäristön ja rennon inhimillisen, henkilökohtaisen palvelun.

Pidämme monipuolista valikoimaa Oiva Palveluiden, TidyFire oy:n ja kotimaisten yhteistyökumppaneidemme tuotteita hyllyssä. Moni tuotteista, ja aivan erityisesti kalusteista, tehdään kuitenkin tilauksesta asiakkaalle räätälöitynä.

Tarjoamme kokeiltavaksi ja nähtäväksi perustuotevalikoimaa, jonka pohjalta voimme yhdessä räätälöidä juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Oiva Palvelut toimittaa kodinomaiset hoivakalusteet sekä työergonomia-, turva- ja terapiakalusteet kokonaisvaltaisen palvelun kera niin yrityksille kuin yksityisillekin.

TidyFire oy on kotimainen puhtaan lämmön ja tunnelman luoja ja vaivattomuuden edelläkävijä.

Takaamme sinulle luotettavan ja turvallisen asioinnin kotimaisessa, vastuullisessa liikkeessämme. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti niin kivijalkapuodissamme Orivedellä kuin verkossakin. Lämpimästi tervetuloa!

Meiltä saat oiVallisen PALVELUN vanhan ajan hyvään tapaan!

Tuomme omalla autolla nopeasti lähialueelle ja kuljetamme edullisesti myös kauemmas sovittamalla toimituksen ajoreiteillemme - pyydä tarjous! Viemme pakkausjätteen mennessämme ja siivoamme työmme jäljet.

Kotitoimitus paikoilleen asti kannettuna

Tuomme tilauksesi kotiovelle, kannamme kaiken paikoilleen ja viemme pakkausjätteet mennessämme. Saat tämän vaihtoehdon verkkokaupan kassalta nimikkeellä "paikallinen toimitus" kun toimitusoite on 100km säteellä kaupastamme. (kysy tarjous pidemmälle asiakaspalvelustamme niin saat tilauskohtaisen hinnan - suuntaa antava ohjehinta on noin 3,90€ / 10km Orivedeltä)

Koonti ja asennus käyttövalmiiksi viimeisteltynä

Kokoamme ja asennamme kaiken sinulle käyttövalmiiksi ja viimeistelemme työn jäljet siististi pois. (kysy koontia ja asennusta asiakaspalvelustamme niin saat tilauskohtaisen hinnan)

Vanhojen kalusteiden ja käytettyjen tuotteiden kierrätys

Halutessasi viemme vanhat kalusteesi ja muut käytetyt tuotteesi mukanamme pois, pientä kierrätysmaksua vastaan. (kysy poisvientiä ja kierrätystä asiakaspalvelustamme niin saat tilauskohtaisen hinnan)

Voit myös noutaa meiltä verkkokaupasta tilaamasi tuotteet tai maksaa kortilla tai käteisellä Kauppa & Café Oiva Tunnelmassa. Jos tulet pitkän matkan takaa, niin varmistathan etukäteen asiakaspalvelusta, että juuri sinua kiinnostava tai tilaamasi tuote on varastossamme ja olemme paikalla.

Lämpimästi tervetuloa!