Hae

Hae sivustoltamme

TidyFire - Siistin Kodin Lämmin Sydän

TidyFire-bioBlaze pellettisydän takassa

Hyödynnä siisti puunpolttotapa takassasi

Puhdas lämpö ja tunnelma =TidyFire=

Edullinen: Puupelletti maksaa keskimäärin vain 0,05€/kWh lämpöenergiaa.

Lämmin: Puupelletissä on yli 3x enemmän lämpöarvoa kuin samassa määrässä kuivaa koivuklapia.

Siisti ja Helppo: Puupelletti ei roskaa sisätiloja niinkuin klapit, pellettiä saa kätevästi käsiteltävissä piensäkeissä ja yksi polttokerta riittää yhtä pitkäksi aikaa kuin 3-4 pesällistä polttopuita.

Ekologinen: TidyFire-takkasydämet ja -polttimet pitävät lasiluukut kirkkaina, sillä pelletti palaa niissä savuttomasti. Poltto on CO₂ neutraali, pienhiukkaspäästöt ovat erittäin pienet eikä nokea tai mustaa hiiltä synny lainkaan.

Mukautuva: Valitse takkaasi sopiva TidyFire-pellettipoltin ja käytä klapia niinkuin ennenkin. Voit käyttää poltinta myös pihassa tai retkellä. Uuteen tai saneerattavaan takkaan voit asentaa kiinteästi TidyFire hybriditakkasydämen, jossa sekä klapit että pelletti palavat puhtaasti ja tehokkaasti. Kaikki polttimet ovat 100% kotimaista tekoa ja niillä on pitkä 3v takuu.

Helppoa lämpöä pelletillä

Yksi täyttö ja sytytys riittää yhtä pitkäksi aikaa kuin 3-4 pesällistä polttopuita, sillä puupelletissä on yli 3x enemmän lämpöarvoa kuin samassa määrässä kuivaa koivuklapia ja 4x enemmäm kuin sekapuussa. Sytytystä seuraa pitkä tasaisen palon vaihe, jonka aikana paloilman määrää ei tarvitse säätää. Tulta ei myöskään tarvitse välillä kohennella, joten voit rauhassa nauttia tasaisen tulen lämmöstä ja loimusta kun sytytyksen jälkeen ei tarvitse tehdä juuri muuta kuin seurata.

Siisti, kätevä ja vaivaton tuli - edullisesti

Puupelletti ei roskaa sisätilojasi niinkuin klapit, vaan on erityisen siistiä ja kätevää käsiteltävää kun käytät sopivia välineitä - sankoa, kauhaa ja suppiloa. Voit hankkia pellettiä kätevästi käsiteltävissä piensäkeissä, noin tonnin lavoina tai yksittäisinä säkkeinä, jolloin siirtely on entistäkin vaivattomampaa. Puupelletti on lämpöarvoonsa nähden verrattain edullinen polttoaine - se maksaa keskimäärin vain 0,05€/kWh lämpöenergiaa, eli murto-osan sähkön hinnasta.

Pitää lasiluukut kirkkaina - palaa puhtaasti

TidyFire-sydämet pitävät takkaluukkujen lasit kirkkaina. Poltto on CO₂ neutraali, pienhiukkaspäästöt ovat erittäin pienet eikä nokea tai mustaa hiiltä synny lainkaan. Erityisesti pelletti palaa TidyFire-sydämissä lähes savuttomasti, alhaisen kosteusprosentin ansiosta, mutta myös polttopuu palaa puhtaasti TidyFire-hybriditakkasydämissä.

Mukautuva

Valitse takkaasi sopiva TidyFire-pellettisydän ja käytä klapia niinkuin ennenkin. Voit käyttää sydäntä myös pihassa tai retkellä. Uuteen tai saneerattavaan takkaan voit asentaa kiinteästi TidyFire-hybriditakkasydämen, jossa sekä klapit että pelletti palavat puhtaasti ja tehokkaasti. Kaikki sydämet ovat 100% kotimaista tekoa ja niillä on pitkä 3v takuu.