Hae

Hae sivustoltamme

Takuu ja huolto

Kestävyys- ja huoltolupaus

Teemme jokaisen TidyFire-tuotteen kestämään ajan hammasta. Valmistamme ne korkealuokkaisista materiaaleista ja takaamme työn laadun ammattiylpeydellä.

Lupaamme huoltaa TidyFiresi kuin se olisi omamme, sinulle kohtuullisin kustannuksin - aina. Vastineeksi pyydämme vain, että käytät ja hoidat TidyFireäsi ohjeidemme mukaan.

Kulutus- ja varaosat

TidyFire-tuotteiden osat kestävät oikein käytettynä pitkään. Joitain tulituotteiden sisäosia tulen kuumuus kuitenkin kuluttaa ja ne tulee vaihtaa sopivin väliajoin, käytöstä riippuen. Kiinteiden hybridHeart-takkasydämien arinat ovat kaksiosaisia ja alemman rostin vaihtoväli on ylempää pidempi. Pelletin polttokanava kestää hybridHeart-takkasydämessä noin parisataa polttokertaa. TidyFire bioBlaze- tai bioHeart pellettipolttimen pellettiarina on kulutusosa, jolla voi normaalisti polttaa parisataa kertaa pellettiä ennen kuin se on vaihtokuntoinen. Varmista kulutusosien ja koko polttimen mahdollisimman pitkä ikä seuraamalla ohjeitamme. Pellettiarinan lisäksi kulutusosia ovat bioHeart-sarjan pellettipolttimissa pelletin polttokanava ja pelletin sytytys- ja paloilmakanava jonkin verran pidemmällä vaihtovälillä.

Kulutusosia ja muitakin varaosia saat valtuutetuilta TidyFire-jälleenmyyjiltä. Vaihtoehtoisesti voit tilata tarvitsemasi osat edullisesti suoraan meiltä. Toimitamme osat osoitteellasi yleisimpien pakettipalveluiden kautta. Halutessasi voit myös sopia kanssamme noudosta suoraan varastoltamme Orivedeltä, missä sijaitsee myös myyntinäyttelymme ja voit tutustua tuotteisiimme tarkemmin. Löydät meidät helposti läheltä Tampere-Jyväskylä (9 / E63) ja Orivesi-Mänttä (66 / 58) teiden risteystä, Shell Helmisimpukan vierestä.

TidyFire-takuu 3v

Vastaamme kaikista mahdollisista valmistus- ja/tai materiaalivirheistä aiheutuvista vioista TidyFire-tuotteessasi kolmen vuoden ajan.

Takuun ulkopuolelle rajaamme muussa kuin TidyFire-tuotteessa ilmenevät suorat ja välilliset viat, vauriot ja vahingot sekä TidyFire-tuotteessa ilmenevät suorat ja välilliset viat, vauriot ja vahingot jotka johtuvat:

  • normaalista kulumisesta,
  • käyttö- ja hoito-ohjeiden laiminlyönnistä,
  • onnettomuudesta,
  • luonnonilmiöstä tai
  • huolimattomuudesta (kysy korvausta vakuutusyhtiöstäsi).

Huolimattomasta säilytyksestä tai puutteellisesta puhtaanapidosta saattaa seurata erilaisia metalliosien vaurioita. Esimerkiksi tuhkan ja kosteuden yhteisvaikutus on metalliosia syövyttävä. Hoida ja säilytä TidyFiresi ohjeidemme mukaan välttääksesi tällaiset takuumme piiriin kuulumattomat syöpymät.

Huolimattomasta käsittelystä tai käytöstä voi aiheutua erilaisia muodonmuutoksia tai paikallisia värimuutoksia. Vältä takuumme piiriin kuulumattomat muutokset käyttämällä poltinta oikein takassa, sekä käyttämällä sopivaa polttoainetta ja oikeanlaista sytytystapaa.

Takuumme on voimassa kaikille yksityiskäytössä olleille TidyFire-tuotteille Suomessa. Ulkomailla ei ole toistaiseksi saatavilla huoltopalvelua. Huoltositoumuksemme kattaa siitä huolimatta myös ulkomaille viedyt ja ammatti- tai yrityskäytössä olleet TidyFiret, kunhan ne toimitetaan Suomen huoltopisteeseemme huollettavaksi.

Takuuoikeus ja -asiat

Voit asioida meillä ilman takuutodistusta kun olet ostanut TidyFiresi verkkokaupastamme. Oikeutesi takuuseen kirjautuu automaattisesti toimitusta varten antamillasi tiedoilla.

TidyFiresi myyjä selvittää takuun piiriin kuuluvat asiat aina yhdessä sinun kanssasi.

Jos joskus raaskit luovuttaa TidyFiresi uudelle omistajalle, siirtyy takuumme sen mukana, edellyttäen että omistajanvaihdoksesta ilmoitetaan myyjälle.