Hae sivustoltamme

Koti kohdilleen

Pirteän persoonalliset kyltit viedään nyt käsistä! Mökkituliainen, vähän erilainen lahjaidea tai iloksi omaan tupaan. Saatavilla useissa eri tekstivaihtoehdoissa ja väreissä, ihan miten tykkäät. Joko sinulla on oma Sauna-kyltti?
Näyttävässä kynttilätukissa yhdistyy innovatiivisella tavalla perinteinen kädentaito ja moderni, pienteollinen osaaminen sekä kotimaisen luonnonmateriaalin uudelleen muotoilu käyttöesineeksi. Nostalgista tukkia voit käyttää sisustuksen katseenvangitsijana monella eri tapaa - lue tästä vinkkimme mielikuvitukselliseen somistamiseen!
Kotimainen metallista ja lasista valmistettu Tuikkuli Tuikkupuu on nimensä mukaisesti suunniteltu tuikkukynttilöiden alustaksi. Tuikkuli taipuu kuitenkin moneen! Asettele lasisiin kippoihin niittykukkia tai siroja puiden oksia tai käytä tarjoiluastiana herkuille.
Kesä on meille kaikille erilainen. Niin myös tarpeemme ja elämäntilanteemme. Kaipaat sitten piristystä sisustukseen, apuvälineitä arjen askareisiin tai lahjaideaa ystävälle - poikkea puotiimme Orivedelle, meiltä saat oivallisen Palvelun vanhan ajan hyvään tapaan! Lämpimästi Tervetuloa!