Hae

Hae sivustoltamme

Apuvälineet liikkumiseen - Tule tutustumaan omaan rauhalliseen tahtiisi!

Liikkumisen apuvälineet kauttamme. Etualalla Wheellator, kotimainen innovaatio - pyörätuoli ja rollaattori samassa paketissa.

Uutta esittelytilassamme Orivedellä

Meidän kauttamme nyt myös liikkumisen apuvälineet. Kuvissa etualalla liikkumisen monitoimilaite Wheellator - pyörätuoli ja rollaattori samassa paketissa. Wheellator on suomalainen innovaatio ja valmistetaan Raumalla. Monitoiminen Wheellator on tarkoitettu ihmisille, jotka pystyvät kävelemään itsenäisesti.

Kuva: Kotimainen innovaatio Wheellator on pyörätuoli ja rollaattori samassa paketissa. Se valmistetaan Suomessa, Raumalla.

Kokeiltavissa myös suositut suomalaiset Tyke-rollaattorit Paavo ja Paavo iso, ulkokäyttöön soveltuva rollaattori isoilla pyörillä (kuvissa taaempana). Kauttamme myös muut rollaattorimallit sekä liikkumisen apuvälineet. Tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Apuvälineet liikkumiseen sekä paljon muuta meidän kauttamme luotettavasti ja nopeasti. Ole yhteydessä, niin kartoitetaan tarpeesi.

Tule tutustumaan

Tule tutustumaan omassa rauhassasi liikkumisen apuvälineisiin Oriveden esittelytilaamme. Ota yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva ajankohta. Soita 040-1711676 tai lähetä sähköpostia kauppa@oivat.fi. Tuotteet tilattavissa myös verkkokaupan oiVat.fi kautta.

Kirjoita kommentti (kaikki kentät tarvitaan)

Kommentit hyväksytään ennen niiden ilmestymistä.