Hae

Hae sivustoltamme

Anna lahjaksi tai sisusta kotisi: kotimainen lasitaide hurmaa!

Pihlaja lasisulatustaulussa hehkuvat syksyiset pihlajanmarjat. Lasiateljee Morfo.

Puodiltamme upeat lasituotteet!

Hehkuvan upeat lasityöt suunnittelee ja valmistaa Lasiateljee Morfo Pirkkalasta, Tampereen naapurista. Lasityöt valmistuvat perinteisin menetelmin käsityönä alusta loppuun. Puodiltamme löydät:

  • lasiperhoset useassa eri koossa ja värissä
  • Sydämellinen lasikoristeet
  • lasisulatustaulut
  • kranssit
  • pakkaskiteet
  • 5-sakaratähdet
  • heijastinkorut

Lasityöt valmistuvat perinteisin menetelmin käsityönä alusta loppuun. 

Sininen lasiperhonen

Kuva 1. Sininen lasiperhonen on kestosuosikki. Perhosta saatavilla useissa muissakin väreissä. Suunnittelu ja valmistus Lasiateljee Morfo.

Anna perhonen lahjaksi!

Suosituin valikoimamme lasitöistä on ehdottomasti herkän keveä lasiperhonen. Perhosta on saatavilla neljässä eri koossa ja useissa eri värivaihtoehdoissa: mini, pieni, keskikokoinen ja iso / keltainen, oranssi, vihreä, turkoosi, sininen ja violetti. Anna perhonen lahjaksi, valikoimasta löytyy varmasti mieluisa väri jokaiseen makuun! Tilauksesta saat myös isompia määriä, esimerkiksi tusinan keltaisia keskikokoisia hoitotädeille tai opettajille.

Suosituin valikoimamme lasitöistä on ehdottomasti herkän keveä lasiperhonen. ... Tilauksesta saat myös isompia määriä, esimerkiksi tusinan keltaisia keskikokoisia hoitotädeille tai opettajille.

Puodilla ja verkkokaupassa meillä on tietty, rajallinen valikoima perhosia. Jokainen käsin tehty yksilö on uniikki, joten kahta samanlaista ei ole. Perhosten värisävy saattaa vaihdella, samoin käytetty lasin laatu. Viehätys piileekin juuri tässä, jokainen perhonen on omanlaisensa, ihan niin kuin luonnossakin! Kannattaa pitää mielessä, että vaikka et löytäisi verkkokaupasta haluamaasi väriä tietyssä koossa, se on hyvin todennäköisesti saatavilla kuitenkin suoraan tekijän varastosta, joten ota rohkeasti yhteyttä niin saat mieleisesi perhosen.

Valkoista kranssia koristaa hehkuvan punainen lasisydän.

Kuva 2. Valkoista kranssia koristaa hehkuvan punainen lasisydän. Laita kranssi oveen tai seinälle näyttäväksi yksityiskohdaksi. Suunnittelu ja valmistus Lasiateljee Morfo.

Kellariateljeessa syntyvät lasityöt herkistä perhosista näyttäviin ovien ja ikkunoiden lasiin

Morfon näyttävimpiä lasitöitä ovat lasisulatustaulut, tiffanytyöt ja tilaustyönä valmistuvat ovien ja ikkunoiden lasit asiakkaan omilla motiiveilla. Herkät, käsityönä valmistetut lyhtylasit antavat henkilökohtaisen ilmeen muistokiveen. Tiedustele kauttamme myös tilaustöitä, niin välitämme toiveesi suoraan tekijälle.

 Tekijä työssään.

Kuva 3. Lasiateljee Morfo sijaitsee Pirkkalassa, Tampereen naapurissa. Tilauksesta saat isommatkin kokonaisuudet kuten ovien ja ikkunoiden lasit ja muistokivien lyhtylasit uniikeilla motiiveilla. Kuvassa tekijä työssään.

Kirjoita kommentti (kaikki kentät tarvitaan)

Kommentit hyväksytään ennen niiden ilmestymistä.