Hae

Hae sivustoltamme

Arki sujuvaksi ja tunnelma kohdilleen!

Sydämellinen - kotimainen käsin tehty lasisydän sisustukseen ja lahjaksi

Meille sujuva ja turvallinen arki viihtyisässä kodissa on kaikkein tärkeintä. Koti kohdilleen-blogissa esittelemme arjen sujuvuutta parantavia tuotteitamme ja kerromme niiden ominaisuuksista myös omia kokemuksiamme hyödyntäen. Koti kohdilleen-blogi keskittyy Oriveden puotimme tuotevalikoimaan ja samalla myös verkkokaupan tuotevalikoimaan sisustus- ja lahjatavaratuotteiden osalta. Kerromme tässä blogissa myös puodin tapahtumista ja tarjouksista, sekä tietenkin puotiin saapuvista uutuustuotteista!

Juuri tällä hetkellä elämme parhainta keskikesän aikaa ja lomasesonki on kirjaimellisesti kuumimmillaan. Oletko sinäkin lähiaikoina mökkeillyt, retkeillyt luonnon helmassa tai kotimaan upeissa nähtävyyksissä, kalastellut viilentävän järven levollisessa rauhassa? Ehkä kesääsi ovat kuuluneet hikiset huvipuistokierrokset tai kesän liikunnalliset aktiviteetit uinnin, jalkapallon ja tikanheiton parissa? Oletko ollut ponileirillä tai retriitissä vanhan metsän siimeksessä? Ehkä olet uppoutunut suosikkisarjojesi katseluun tai ehkä oletkin se arjen sankari, joka puurtaa koko kesän töissä - joko työpaikalla tai kotipiirissä taloaan remontoiden tai puutarhaa ehostaen. Kesä voi olla montaa asiaa ja kaikille meille se esittäytyy erilaisena.

Niinpä, tarpeemme ja elämäntilanteemme ovat erilaiset jokaisella meillä. Ne myös muuttuvat matkan varrella. Me pyrimme tarjoamaan ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin, muuttuvaan arkeen ja elämään. Puodistamme Orivedeltä löydät kotimaiset käsin ja pienteollisesti valmistetut sisustus- ja lahjatavarat sekä sujuvan arjen apuvälineet. Saat myös rennon ja inhimillisen Palvelun vanhan ajan hyvään tapaan. Lämpimästi Tervetuloa ihastumaan puotiimme ja hyödyllisiä oivalluksia blogitekstien parissa!

Kirjoita kommentti (kaikki kentät tarvitaan)

Kommentit hyväksytään ennen niiden ilmestymistä.