Hae

Hae sivustoltamme

Syksyn näyttäviä kynttiläuutuuksia puodilla!

Syksyn uutuuksia puodilla: Tyylikäs kynttilälyhty ja upea timanttikynttilä.

Olemme saaneet puotiimme uusia tunnelman tuojia!

Kynttilät ja lyhdyt kuuluvat syksyyn ja niillä luot hetkessä lämpimän tunnelman kotiin tai mökille. Puotiimme on nyt saapunut syksyn ensimmäiset kynttilämaailman uutuudet: näyttävä timanttikynttilä ja tyylikäs lasilyhty.

Timanttikynttilä on sisustuksen näyttävä yksityiskohta

Kukapa ei pitäisi timanteista?! No, ainahan voi haaveilla... ;) Timantinkaipuuseen tämä upea valkoinen kynttilä on omiaan, sillä onhan se ihan timantin näköinen! Malttaako näitä ihanuuksia edes polttaa?! Anna lahjaksi tai luo omaan kotiisi lämmin tunnelma näiden persoonallisten ja näyttävien kynttilöiden avulla.

Malttaako näitä ihanuuksia edes polttaa?!

Timanttikynttilä.

Kuva 1. Timanttikynttilä näyttää ihan... no, timantilta!

Tyylikäs lasilyhty kotiin, mökille, terassille...

Lyhty on syksyn ehdoton juttu. Tämä näppärä lasilyhty sopii kodin sisustukseen, mökin tunnelmaan, kuistille tai terassille pimeää valaisemaan. Voit polttaa lyhdyssä tuikkukynttilää tai pientä pöytäkynttilää, tai käyttää sitä maljakkona. Miksei lyhty sopisi vaikka tarjoiluastiaksikin; mustaksi maalatun metallikehikon sisällä on erillinen lasiastia, jonka voit kätevästi ottaa erilleen ja tarvittaessa pestä.

Lyhty on syksyn ehdoton juttu.

Lasilyhty.

Kuva 2. Lasilyhdyssä on metallinen, mustaksi maalattu kehikko ja helposti irrotettava erillinen lasiastia. Käytä lyhtyä kynttilöille, maljakkona tai tarjoiluastiana.

Kirjoita kommentti (kaikki kentät tarvitaan)

Kommentit hyväksytään ennen niiden ilmestymistä.