Hae

Hae sivustoltamme

Puoti on saanut uuden, raikkaan ilmeen!

Vanhasta heinäseipäästä valmistettu kotimainen tuikkuteline puisen pöydän päällä. Somisteena myös luonnonkivi ja viherkasvin lehti.

Olemme raikastaneet puodin ilmettä ja selkeyttäneet linjoja

Syksy. Se saapuu taas, ja meillä puodillakin on suunnattu katseet kohti tulevaa. Kuluneella viikolla olemme purkaneet, rakentaneet ja järjestäneet. Siivonneet, puunanneet, freesanneet. Ideoineet, innostuneet. Päivät eivät ole tahtoneet riittää, ja paljon onkin vielä toteutettavaa ennen kuin voimme sanoa olevamme taas toistaiseksi tyytyväisiä puodin ilmeeseen. Onneksi ensi viikolla on uusia päiviä jatkaa visiointia ja toteutusta!

Tavoitteenamme on tarjota monipuolinen kattaus erityisesti valittuja kodin tuotteita.

Kuva 1. Myymälä on saanut fressimmän ilmeen.

Uusia tuotteita luvassa?

Syksy tuo uutta tuotevalikoimaa puodille ja verkkokauppaan. Kodin apuvälineitä, arjen piristäjiä ja houkuttelevia lahjaideoita. Tavoitteenamme on tarjota monipuolinen kattaus erityisesti valittuja kodin tuotteita. Näistä lisää myöhemmin, kannattaa seurailla blogivinkkejämme!

Palvelu sydämen asiana

Pelkkä monipuolinen tuotevalikoima ei tee puodista houkuttelevaa. Meillä sydämen asiana on PALVELLA jokainen asiakas lämpimällä inhimillisellä kohtaamisella ja rennolla fiiliksellä sekä kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Me tunnemme tuotteemme läpikotaisin, ja voimme tarjota aina parhaan mahdollisen ratkaisun. Puotiimme ja tuotteisiimme voit tulla tutustumaan omaan rauhalliseen tahtiisi.

Meillä sydämen asiana on PALVELLA jokainen asiakas lämpimällä inhimillisellä kohtaamisella ja rennolla fiiliksellä sekä kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Kuva 2. Villasydän somistaa aidosta vanhasta puusta valmistettuja sisustuslaatikoita.

Kirjoita kommentti (kaikki kentät tarvitaan)

Kommentit hyväksytään ennen niiden ilmestymistä.