Hae

Hae sivustoltamme

Saimme lisää upeita, nostalgisia vanhasta puusta valmistettuja sisustuslaatikoita!

Aidosta, vanhasta puusta valmistettu laatikko sisustukseen, terassille, mökille, lahjaksi!

Uusi erä saapui puotiimme!

Suoraan tekijältä, Kauhavalta saimme juuri uuden erän suosittuja ja monikäyttöisiä puisia sisustuslaatikoita. Nämä persoonalliset laatikot on valmistettu aidosta vanhasta puusta, taatusti vankalla, vuosien ammattitaidolla. Tämä alusta loppuun kotimainen tuote edustaa todellista kestävää kiertotaloutta ja lähituotantoa. Vanha puu, kerran tai useampaan jo elämänsä elänyt - ensin elävänä ja luonnossamme elintärkeänä, sitten ihmisen hyödyntämänä rakennusmateriaalina. Etelä-Pohjanmaalainen perinteinen kädentaito ja moderni innovatiivisuus on jalostanut tämän materiaalin nykypäivän käyttöesineeksi, jolla on monta merkitystä ja käyttötapaa.

Tämä alusta loppuun kotimainen tuote edustaa todellista kestävää kiertotaloutta ja lähituotantoa. ... Etelä-pohjanmaalainen perinteinen kädentaito ja moderni innovatiivisuus on jalostanut tämän materiaalin nykypäivän käyttöesineeksi, jolla on monta merkitystä ja käyttötapaa.

Kuva 1. Muistellaan hetki kesän kukkia ja auringon lämpöä. Somista laatikot mieleisilläsi luonnonkasveilla. Syksyllä voit käyttää herkullisia omenoita tai vaikkapa käpyjä ja värikkäitä puiden oksia.

Monikäyttöinen ja uniikki

Mitä kaikkea tässä laatikossa voikaan säilyttää! Onhan se näyttävä ihan sellaisenaankin, mutta toisinaan voi olla hauskaa somistaa laatikko sesongin teemoin. Kukkia ja muita luonnonkasveja, tai kiviä. Hedelmiä tai muita herkkuja! Oliiviöljypullo, suola- ja pippurimyllyt. Servettejä. Keittiövälineitä. Joulun aikaan kimaltavia koristeita ja vekkuleita tonttuja... Joulun tunnelmallinen kukka-asetelma sopii tähän laatikkoon täydellisesti! Jokainen vanhasta puusta tehty sisustuslaatikko on yksilöllinen ja uniikki, kahta samanlaista ei ole. Jokaisella on omanlaisensa tarina kerrottavanaan.

Joulun aikaan kimaltavia koristeita ja vekkuleita tonttuja... joulun tunnelmallinen kukka-asetelma sopii tähän laatikkoon täydellisesti!

Kuva 2. Puodille saapui uusi erä puisia sisustuslaatikoita. Jokainen vanhasta puusta valmistettu laatikko on uniikki.

Anna lahjaksi - vai pitäisitkö sittenkin itse?!

No, sitäpä voit miettiä, pidätkö itse vai hennotko luopua lahjaksi! Mutta tässä laatikossa on mukava antaa pienet muistamiset ja isommatkin terveiset ystävälle. Täytä laatikko saajan lempiherkuilla; mikäpä sen lämpöisempi yllätys, kuin vaikkapa itse leivotut sämpylät tai herkkupullat! Tai laita yllätykseksi jotain persoonallista, mistä tiedät saajan ilahtuvan.

Jokainen vanhasta puusta tehty sisustuslaatikko on yksilöllinen ja uniikki, kahta samanlaista ei ole. Jokaisella on omanlaisensa tarina kerrottavanaan.

Kirjoita kommentti (kaikki kentät tarvitaan)

Kommentit hyväksytään ennen niiden ilmestymistä.