Hae

Hae sivustoltamme

Syyskuu saapui ja uudistuneet aukioloaikamme!

Puoti avoinna: ma, ke ja to 9-16, pe 9-18, la 11-17

Olemme avoinna myös maanantaisin

Syyskuu toi puodillemme odotetun uudistuksen: 1.9. alkaen olemme avoinna ma, ke ja to 9-16, pe 9-18 ja la 11-17. Tiistait ja sunnuntait puoti on suljettu. Näin pystymme palvelemaan entistäkin paremmin yritysasiakkaitamme, joita meillä on erityisesti hoivakaluste- ja tulituotepuolella.

1.9. alkaen olemme avoinna ma, ke ja to 9-16, pe 9-18 ja la 11-17.

Kuva 1. Puoti on pullollaan syksyn tunnelmaa: aidosta, vanhasta puusta tehty kynttilätukki ja sisustuskynttilä "puumarjoin" somistavat syyskodin.

Me palvelemme Sinua!

Meillä puodilla palvellaan vanhan hyvän ajan tapaan. Voit omaan rauhalliseen tahtiisi tutustua tuotevalikoimaamme. Autamme ja annamme vinkkejä, olet sitten etsimässä lahjaa ystävälle, tukituolia läheiselle tai apuvälinettä klapien siirtoon. Palvelemme Sinua ammattitaidolla ja lämmöllä!

Voit omaan rauhalliseen tahtiisi tutustua tuotevalikoimaamme.

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa

Puodin asiakaspalvelu palvelee puhelimitse silloin kun puoti on avoinna, eli ma, ke, to, pe ja la. Sähköpostiviesteihin kauppa@oivat.fi vastaamme muinakin aikoina. Oiva Palveluiden kalusteasiantuntija on tavoitettavissa ma-pe klo 8-16 ja sähköpostitse myynti@oivapalvelut.fi 24/7. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kuva 2. Tule puodille palveltavaksi ja ihastumaan tuotteisiimme!

 

Kirjoita kommentti (kaikki kentät tarvitaan)

Kommentit hyväksytään ennen niiden ilmestymistä.