Hae

Hae sivustoltamme

Tuikkukynttilät tuikkivat tunnelmaa

Tuikkukynttilä vanhasta puusta valmistetussa tuikkukynttilänjalassa. Ympärillä syksyisiä callunan- ja sypressinoksia.

Tunnelman, valon ja lämmön luoja

Ihanaa! Taas on aika kynttilöiden. Puotimme valikoimista löytyy useita erilaisia alustoja ja telineitä kynttilöille, niin pöytäkynttilöille kuin tuikuille. Tässä julkaisussa keskitymme kotimaisen Sapiran valmistamiin puisiin tuikkukynttilöiden alustoihin. Tuikkukynttilä eli lämpökynttilä luo tunnelmaa ja valoa, mutta myös lämpöä syksyn viileyteen. Muistathan kuitenkin, että niinkuin mitä tahansa elävää tulta, tuikkukynttilääkin tulee valvoa eikä sitä saa jättää yksin palamaan. Led-tuikku onkin erinomainen vaihtoehto tiloihin, joissa et voi tai halua elävää tulta pitää.

Tuikkukynttilä eli lämpökynttilä luo tunnelmaa ja valoa, mutta myös lämpöä syksyn viileyteen.

Sydän tuikkukippo, Savusaunan musta.

Kuva 1. Sydämen muotoinen puinen tuikkukippo hurmaa ja sopii vaikkapa lahjaksi. Suunnittelija ja valmistaja Sapira, pinnan viimeistelymaalaus Oiva Tunnelma.

Moderni kohtaa perinteen

Kotimaisen Sapiran tuotteet valmistetaan Etelä-Pohjanmaalla vankalla ammattitaidolla käyttäen perinteisiä kädentaitoja sekä pienteollisia menetelmiä. Jokainen tuote on innovatiivisen suunnittelun ja pohdinnan tulos. Kynttilätuotteissaan Sapira on onnistunut yhdistämään modernin tyylikkyyden perinteiseen designkieleen sekä materiaalin uudelleen hyödyntämiseen. Puodiltamme löydät kattavan valikoiman Sapiran tuotteita, tuotevalikoimaan kuuluvat myös erilaiset kodin ja puutarhan arkea helpottavat apuvälineet.

Kynttilätuotteissaan Sapira on onnistunut yhdistämään modernin tyylikkyyden perinteiseen designkieleen sekä materiaalin uudelleen hyödyntämiseen.

 Enkeli tuikkutukit ruohikossa.

Kuva 2. Uniikit Enkeli tuikkutukit on tehty vanhoista heinäseipäistä. Suunnittelija ja valmistaja Sapira.

Muista läheistäsi kotimaisella ja yksilöllisellä lahjalla!

Kun mietit lahjan hankintaa, mieti kotimaisuutta ja arvosta yksilöllisyyttä. Jokainen puusta valmistettu tuote on uniikki. Vanhat heinäseipäät huokuvat historiaa, vanhalla puulla on oma tarinansa kerrottavanaan. Sydämen muotoiset puiset tuikkukipot viimeistelemme käsin maalaamalla pajallamme Orivedellä, jolloin jokainen siveltimen veto luo herkkää yksilöllisyyttä. Kaikki tässä esittelemämme tuikkualustat ovat Sapiran suunnittelemia ja valmistamia Etelä-Pohjanmaalla.

Jokainen puusta valmistettu tuote on uniikki. Vanhat heinäseipäät huokuvat historiaa, vanhalla puulla on oma tarinansa kerrottavanaan.

Vanhasta heinäseipäästä valmistettu uniikki tuikkutukki syksyisen luonnon keskellä.
Kuva 3. Luonto on lähellä vanhoista heinäseipäistä valmistetuissa tuikkualustoissa. Suunnittelija ja valmistaja Sapira.

Kirjoita kommentti (kaikki kentät tarvitaan)

Kommentit hyväksytään ennen niiden ilmestymistä.